KWALON.nl is vernieuwd

De kwalon website is vernieuwd.
In het kader van ons streven naar intensiever en interactiever gebruik van de website heeft reclamebureau Evergreen voor ons een restyling van de KWALON website uitgevoerd.

Op de eerste plaats is de website visueel aantrekkelijker geworden door meer kleurgebruik en een overzichtelijker pagina-indeling.

Op de tweede plaats is het onderhoud van de website veel eenvoudiger geworden door de installatie van een content management systeem (CMS) dat redacteuren in staat stelt om op elk gewenst moment pagina’s aan te passen of nieuwe pagina’s toe te voegen, al dan niet met links naar buiten.

Verder is de nieuwspagina via een zogenaamd ‘rss-feed’ mechanisme gekoppeld aan de KWALON linkedin groep, zodat leden van deze groep automatisch op de hoogte gebracht kunnen worden van nieuwsberichten die op de website verschijnen.

Tot slot is de pagina ‘Boeken ter recensie’ gerenoveerd zodanig dat een bezoeker direct vanaf de website aan de boekenredactie kan laten weten dat zij een bepaald boek wil recenseren.

Met behulp van het CMS en op de achtergrond bureau Evergreen, zullen we in de toekomst nog diverse nieuwe informatiepagina's  en functies kunnen toevoegen.